Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Полтавщини надійшло 12 млн грн від ліцензування у сфері підакцизної групи товарів

опубліковано 29 травня 2023 о 08:10

За інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області, у січні – квітні 2023 року зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами до місцевих бюджетів надійшло 10,4 млн грн, що становить 143,8 відсотка від індикативного показника, тобто до бюджету забезпечено додаткові надходження на суму 3,2 млн гривень.

Надходження зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним та його зберігання становить 1,6 млн грн, при індикативному показнику 0,8 млн гривень. За повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області, фактичні надходження зі сплати за ліцензії  на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами до місцевих бюджетів із початку 2023 року збільшились на 2,5 млн гривень. Надходження зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним та його зберігання зросли на 0,5 млн гривень.

Протягом січня – квітня 2023 року фахівцями податкової служби Полтавщини оформлено 2219 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією. Зокрема, суб’єкти господарювання отримали 1279 ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями та 940 дозвільних документів на право торгівлі тютюновими виробами. 

Повідомляємо, що з умовами отримання ліцензій та переліком необхідних документів можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням: https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/

Головне управління ДПС у Полтавській області