Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий календар на 30 травня 2023 року!

опубліковано 29 травня 2023 о 07:21

Останній день сплати плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за квітень 2023 року.

Останній день сплати єдиного податку з  юридичних осіб платниками єдиного податку третьої групи з особливостями оподаткування за квітень 2023 року.

Останній день сплати за квітень  рентної плати за:
-          користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини;
-          користування радіочастотним ресурсом України;
-          транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами територією України;
-  транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України.

Останній день сплати податку на додану вартість за квітень 2023 року.

Останній день сплати акцизного податку за квітень 2023 року.

Останній день сплати єдиного податку платниками ІІІ групи, які використовують особливості оподаткування у розмірі 2 відсотки доходу, за результатами декларацій поданих за квітень 2023 року.

Останній день сплати плати за землю фізичними особами - підприємцями - власниками та землекористувачами земельних ділянок за квітень 2023 року.

Останній день сплати за квітень 2023 року податку на доходи фізичних осіб від оподаткування доходів, нарахованих у вигляді:
 - процентів на поточний або депозитний банківський рахунок;
 - процентів на вклади члена кредитної спілки.

Останній день сплати за квітень 2023 року податковим агентом податку на доходи фізичних осіб, у разі якщо оподатковуваний дохід нараховується податковим агентом, але не виплачується (не надається) платнику податку.

Останній день сплати за квітень 2023 року податковим агентом військового збору, у разі якщо оподатковуваний дохід нараховується податковим агентом, але не виплачується (не надається) платнику податку.