Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кременчуцькі податківці допоможуть опанувати електронне звітування

опубліковано 05 березня 2024 о 14:24

Під час тематичних тренінгів у Кременчуцькій ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області платників податків консультують щодо правильності заповнення річної податкової декларації про майновий стан і доходи та допомагають оволодіти навичками роботи в Електронному кабінеті (https://cabinet.tax.gov.ua/)

«Такі інформаційно-роз’яснювальні заходи для платників податків проводяться систематично, щоб поінформувати громадян і представників бізнесу про переваги електронних сервісів ДПС», - інформує заступник начальника Кременчуцької ДПІ-начальник відділу податкових сервісів та звітності, організації роботи ЦОП Ольга Савицька.

«У період кампанії декларування доходів до Центру обслуговування платників звертається чимало громадян, які потребують нашої допомоги та роз’яснень. Як правило, платники податків цікавляться вимогами щодо подання декларації та отримують практичну підтримку під час формування звітних даних», - розповідає Ольга Савицька.

Посадовиця підкреслила, що безпосереднє спілкування з громадянами дозволяє розповісти про останні податкові новації та нові сервіси податкової служби. Зокрема, податківці рекомендують платникам податків скористатися можливостями електронного кабінету чи мобільним застосунком «Моя податкова».

Дистанційне спілкування з податковою службою – сучасне та зручне, не потребує додаткових витрат. А задекларувавши доходи, громадяни зроблять особистий внесок у фінансову підтримку держави, забезпечення її обороноздатності, - наголошують у Кременчуцькій ДПІ.  

Нагадаємо, що фахівці Кременчуцької ДПІ щоденно навчають користуватися безкоштовними електронними сервісами ДПС України та надають практичну допомогу щодо роботи в приватній частині Електронного кабінету платника https://cabinet.tax.gov.ua: створювати, редагувати, підписувати та надсилати податкову звітність.

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області