Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання електронних сервісів податкової служби

опубліковано 05 березня 2024 о 14:23

Днями старший державний інспектор Решетилівської ДПІ Головного управління ДПС у Потавській  області  Оксана Коваленко провела  практикум з питань використання електронних сервісів ДПС України.
Під час заходу платників зацікавило питання як отримати відомості про доходи  у смартфоні.
Посадовець зазначила,що отримати відомості про доходи стало ще простіше та зручніше. Для цього слід завантажити в App Store/Google Play мобільний застосунок «Моя податкова», ідентифікуватися онлайн з використанням КЕП або хмарного підпису.
Посадовець відмітила, що для отримання таких відомостей у розділі «Послуги» потрібно обрати «Отримати відомості про суми виплачених доходів», вказати необхідний період та отримати через кілька хвилин результат.
Фахівець також звернула увагу, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються починаючи з 1 кварталу 1998 року (поквартально), з 1 кварталу 2021 року поквартально в розрізі місяців із зазначенням номера кварталу та місяця, відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 50 днів після його закінчення.
Разом з тим посадовець зауважила,  що швидко отримати відомості про доходи можна також у меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету.
Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX”
Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Решетилівська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області