Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота серед платників Хорольської громади щодо нового мобільного застосунку « Моя податкова» у мобільному телефоні.

опубліковано 16 листопада 2023 о 13:21

У Хорольській ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області дбають, щоб фахівці були добре обізнаними із законодавчими новаціями. Тож щотижнево у стінах податкової проходить економічне навчання. Враховуючи, що сьогодні ДПС пропонує платникам новий сервіс «Моя податкова», податківці опановували цей застосунок. Адже перш ніж навчати інших, кожен працівник податкової служби повинен на власному досвіді переконатися про доступність та зручність запропонованого сервісу. Відтепер, кожен податківець став користувачем застосунку «Моя податкова».

Працівниками Центру обслуговування платників Хорольської ДПІ щоденно проводиться роз’яснювальна робота з суб’єктами господарювання щодо функціонування електронних сервісів ДПС. Наразі актуальною інформацією для платників є можливості  нового мобільного застосунку «Моя податкова».

При цьому, фахівці звертають увагу, що частина сервісів застосунку доступні без ідентифікації: перевірка чека, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку. Інші сервіси доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – Дія-Підпис, Smart-ID від Приватбанку та інші.
Фахівці Хорольської ДПІ не тільки інформують платників про можливості нових електронних  сервісів ДПС, а й за потреби,  допомагають встановлювати та навчають ними користуватися.

  Крім того, податківці нагадують, що швидко і зрозуміло дізнатися про особливості функціоналу електронних сервісів пропонує розділ вебпорталу ДПС "Онлайн-навчання" за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/.

«Гаряча лінія» ДПС: 0800 501 007

Контакт-центр Податкової t.me/DPS_ContactCenter_bot

Чат-бот ДПС «StopViolationBot» t.me/StopOverpriceBot

Мобільний застосунок «Моя податкова»:

Android https://play.google.com/store/apps/details?id=my.tax.gov.ua

iOS https://t1p.de/lgu5a

Онлайн-навчання: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/

Для оперативної комунікації з інститутами громадянського суспільства та бізнес-спільнотою в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи: https://t1p.de/aq4sp

Підпишись на телеграм канал t.me/tax_gov_ua

Хорольська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області, телефон (05362)3-33-01