Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки діяльності за основними напрямами роботи Новосанжарської ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області за січень-червень 2023 року

опубліковано 10 липня 2023 о 13:15

Однією із основних функцій податкової служби є сервісне обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг. 

За період із cічня по червень 2023 року Центр обслуговування платників Новосанжарської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Полтавській області відвідали 2306 платників  податків – фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, а також 180 пересічних громадян.

За період з cічня 2023 року по червень 2023 року Центром обслуговування платників Новосанжарської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області надано 2126 адміністративних послуг, із яких  послуг платникам інших регіонів України в кількості 230.

Серед послуг найбільшим попитом користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Цією послугою скористались 989 громадян, у тому числі  110 громадян з інших регіонів України. Фахівцями ДПІ надано 459 послуг із видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

За період з cічня 2023 року по червень 2023 року фахівці Центру обслуговування платників Новосанжарської ДПІ зареєстрували платниками єдиного податку  142 фізичні особи, видали 231 витяг з реєстру платників єдиного податку, зареєстрували 50 книг обліку розрахункових операцій, 144 розрахункових книжок.

В ДПІ надано 352 консультаційні  та інформаційні послуги щодо діючої системи оподаткування, кампанії декларування доходів громадян отриманих за 2022 рік, застосування права на податкову знижку, роз’яснень та проведення звірки про сплату майнових податків, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами від ДПС.

За період з cічня 2023 року по червень 2023 року до Новосанжарської ДПІ платниками подано 5719 податкових звітів, у тому числі, в електронному вигляді – 5697, що складає 99,94 відсотка від загальної кількості.

Крім того,  платники мають доступ до мережі Інтернет, що дає їм змогу формувати та передавати звітність в електронному вигляді в режимі онлайн за допомогою Електронного кабінету платника: http://cabinet.tax.gov.ua. Працівники ЦОП надають інформаційну та практичну допомогу платникам у використанні електронних сервісів від ДПС України.

 

Новосанжарська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області