Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Навчання щодо реалізації права на отримання податкової знижки

опубліковано 10 липня 2023 о 15:52

В ЦОП ДПІ у м. Полтаві Головного управління ДПС у Полтавській області проведено навчання для громадян, які виявили бажання реалізувати право на отримання податкової знижки. Захід організовано працівниками ДПІ у м. Полтаві спільно з фахівцями відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок у м. Полтаві управління оподаткування фізичних осіб. Метою навчання визначено популяризацію електронних сервісів ДПС.

Під час навчання було розглянуто такі питання як: хто має право на отримання податкової знижки, які документи та в які терміни необхідно надати до контролюючого органу, підстави та обмеження під час нарахування податкової знижки.

Фахівці відділу податкових сервісів та звітності, організації роботи ЦОП ДПІ у м. Полтаві рекомендували Декларацію про майновий стан і доходи з відсканованими копіями підтверджуючих документів подавати віддалено, скориставшись зручним сервісом податкової служби «Електронним кабінетом платника» (https://cabinet.tax.gov.ua). Єдина вимога для роботи в приватній частині якого – це наявність кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу. 

По закінченню заходу громадяни отримали тематичну продукцію з питань податкової знижки, самостійного отримання електронного цифрового підпису через сервіс Приват24 та переваг роботи в Електронному кабінеті. 

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 593030, 594505