Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ЦОП ДПІ у м. Полтаві відбувся черговий тренінг на тему: “Теоретичні та практичні аспекти роботи в Електронному кабінеті”

опубліковано 16 березня 2023 о 16:21

В ЦОП ДПІ у м. Полтаві 16 березня 2023 року відбувся черговий тренінг на тему: “Теоретичні та практичні аспекти роботи в Електронному кабінеті”. Цільова аудиторія тренінгу – суб'єкти господарювання, які тільки починають знайомство з електронними сервісами ДПС.

Тренінг складався з двох частин: теоретичної та практичної. В ході теоретичної частини податківці ознайомили присутніх з поняттям Електронного кабінету, його відкритою (загальнодоступною) частиною, користувачами Електронного кабінету, принципами функціонування, а також перевагами подання звітності в електронному вигляді.

Друга частина тренінгу – практична, була присвячена приватній (особистій) частині Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua/), самостійному формуванню електронних цифрових підписів (на приклад, через сервіс Приват24 та Дію), активації електронних ключів, а також алгоритму заповнення звітності.

Платникам податків, які з різних причин не можуть скористатися сервісами самостійного формування ключів, рекомендовано звернутися до сектору реєстрації користувачів, який знаходиться в приміщенні ЦОП ДПІ у м. Полтаві в залі № 1, телефон (0532) 59-41-05. Послуга з видачі ключів є повністю безкоштовною. 

По завершенню заходу учасники отримали друковану продукцію з питань декларування доходів громадян, одержаних протягом 2022 року.

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 59-30-30, 59-45-05