Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ЗІР – інформаційний сервіс від ДПС, орієнтований на сучасні вимоги платників податків

опубліковано 22 липня 2024 о 08:11

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) – інформаційний сервіс, який надає можливість платникам податків мінімізувати витрати часу  на отримання інформації і самостійно ознайомитись із:

- відповідями на запитання щодо оподаткування, єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на ДПС;           

- нормативно-правовими документами та останніми змінами  в податковому законодавстві;

- діючими ставками податків та зборів, податковим календарем;

- актуальними питаннями щодо отримання електронних довірчих послуг тощо.

ЗІР постійно вдосконалюється, орієнтуючись на інформаційні потреби платників податків. Так, наприклад, за допомогою форми «Зворотній зв'язок» ЗІР, платники податків мають можливість оперативно отримати на електронні скриньки відповіді на актуальні запитання.

Нагадуємо, що скористатись ЗІР можна через офіційний вебпортал ДПС (вкладка «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс») або безпосередньо  в Інтернет мережі за адресою: https://zir.tax.gov.ua/.

Звертаємо увагу, що Контакт-центр Державної податкової служби України має чат в Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі та в месенджерах – Viber і Telegram.

Використовуючи чат онлайн-спілкування, платники податків можуть самостійно визначити якість отриманої відповіді, а  оцінка допоможе  у наповненні «Бази знань» та підвищенні рівня інформаційно-довідкових послуг ДПС.

Приєднуйтесь, щоб володіти найактуальнішою інформацією щодо податкового законодавства «Контакт-центр Податкової» месенджерах Viber Telegram      

Завантажуй зручний мобільний застосунок «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,

а також сплати податків з використанням платіжних систем.

 

                                                                                                Головне управління ДПС у Полтавській області