Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волонтерська діяльність на Полтавщині: кількість зареєстрованих у Реєстрі волонтерів

опубліковано 22 липня 2024 о 08:09

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що станом на 1 липня 2024 року в Реєстрі волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО (далі – Реєстр волонтерів) зареєстровані 297 мешканців Полтавської області.

«Реєстр волонтерів – це інформаційна база даних громадян, які допомагають нашим мужнім захисникам та українцям, які постраждали від вторгнення агресора. З початку дії правового режиму воєнного стану зареєстрованими відповідно до чинного законодавства волонтерами стали 290 громадян Полтавської області, протягом січня – червня  2024 року – 70», – повідомила у коментарі місцевим медіа очільниця Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

Звертаємо увагу! Заява для включення до Реєстру волонтерів може бути подана в електронній формі через «Електронний кабінет». Після ідентифікації та входу до приватної частини ЕК необхідно перейти у режим «Для громадян», підрежим «Заява до реєстру волонтерів/Створити». Після заповнення заяви здійснити її перевірку, зберегти, підписати та надіслати до контролюючого органу.

 Головне управління ДПС у Полтавській області