Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

16 грудня 2022 року – останній день для подання заяв про застосування спрощеної системи оподаткування

опубліковано 12 грудня 2022 о 13:45

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області інформує, що 16 грудня 2022 року – останній день подання заяв про застосування спрощеної системи оподаткування:

для платників інших податків і зборів, які мають намір перейти на спрощену систему оподаткування;

для платників єдиного податку, які планують перехід на іншу групу платника єдиного податку.

ДПІ у м. Полтаві рекомендує суб’єктам господарювання скористатися електронним сервісом ДПС, який дозволяє в режимі он-лайн подати заяву про застосування спрощеної системи оподаткування через Електронний кабінет. Для цього необхідно дотримуватися наступного алгоритму дій:

  1. Зайти за допомогою кваліфікованого електронного підпису в «Електронний кабінет платника» (https://cabinet.tax.gov.ua/).
  2. У розділі «Введення звітності» обрати поточний рік, місяць і створити Заяву про застосування спрощеної системи оподаткування (F/J0102003).
  3. Заповнити Заяву, зберегти, підписати за допомогою КЕП та відправити.
  4. Дочекатися на отримання Квитанції №1, яка засвідчує факт і час отримання електронного документа та Квитанції №2, яка засвідчує факт і час приймання (неприймання) чи реєстрації електронного документа.

Звертаємо увагу, що податківці постійно перебувають на зворотному зв’язку з платниками. А саме, до послуг полтавців – гарячі лінії та комунікаційна податкова платформа https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorialhttps://poltava.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603531.html, субсайт Головного управліня ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/ , офіційна сторінка у соціальній мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/tax.poltava , а також You Tube канал Головного управління ДПС у Полтавській області https://www.youtube.com/channel/UCJ-aNYbzifm8Ib0fnBx8xAA

 

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 593030, 594505