Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запрацювала комунікаційна платформа в ГУ ДПС у Полтавській області!

опубліковано 21 вересня 2022 о 13:05

З метою оперативного реагування на звернення платників податків використовуються різні формати взаємодії ­– гарячі лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації тощо. Відтепер доступний новий формат комунікації податкової з платниками податків – комунікаційна податкова платформа.

   Платники податків, представники інститутів громадянського суспільства та бізнес – асоціацій матимуть змогу на більш якісному рівні комунікувати з податківцями Головного управління ДПС у Полтавській області та якнайшвидше отримувати зворотній зв’язок. Комунікаційна податкова платформа забезпечить своєчасне реагування на звернення, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.

Зворотній зв'язок здійснюватимуть комунікатори, визначені з-поміж числа співробітників профільних підрозділів ГУ ДПС у Полтавській області. Запрошуємо активно користуватися комунікаційною податковою платформою. Для прискорення розгляду Вашого питання рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання, код ЄДРПО, адресу, контактні дані, суть звернення. Свої запити надсилайте на електронну адресу комунікаційної платформи Головного управління ДПС у Полтавській області - poltava.ikc@tax.gov.ua.

Звертаємо особливу увагу платників податків Херсонської області, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, що вони, до закінчення воєнного стану, також мають змогу обслуговуватися за допомогою комунікаційної податкової платформи в Головному управлінні ДПС у Полтавській області. Всі ваші зверненя будуть оперативно опрацьовані та ви отримаєте на них кваліфіковану відповідь.

            Долучайтеся до  участі в комунікаційній податковій платформі. Ми чекаємо на Ваші питання.

Головне управління ДПС у Полтавській області