Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 332 млн. грн. ПДВ відшкодували полтавським платникам з початку року

опубліковано 26 жовтня 2022 о 10:15

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що за дев’ять місяців 2022 року суб’єктами господарювання області задекларовано до бюджетного відшкодування 1 млрд 18 млн. 817,17 тис. гривень податку на додану вартість.

За інформацією журналістам заступника начальника ГУ ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, станом на 01.10.2022 року на розрахункові рахунки платників області відшкодовано суму податку на додану вартість в сумі 331 млн. 963,1 тис. гривень.

Головне управління ДПС у Полтавській області постійно перебуває на зворотному зв’язку з платниками. Спілкуйтеся з податковою службою, до Ваших послуг – гарячі лінії та комунікаційна податкова платформа https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial, https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603531.html,  субсайт Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/.  Підписуйтесь на офіційну сторінку у соціальній мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/tax.poltava , а також на You Tube канал Головного управління ДПС у Полтавській області  https://www.youtube.com/channel/UCJ-aNYbzifm8Ib0fnBx8xAA

 

Головне управління ДПС у Полтавській області