Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 331 млн. грн. ПДВ відшкодували полтавським платникам з початку року

опубліковано 20 вересня 2022 о 16:16

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що за вісім місяців 2022 року суб’єктами господарювання області задекларовано до бюджетного відшкодування 814 млн. 774,15 тис. гривень податку на додану вартість.

Станом на 01.09.2022 року на розрахункові рахунки платників області відшкодовано суму ПДВ в розмірі 331 млн. 165,4 тис. гривень.

Головне управління ДПС у Полтавській області завжи тримає руку на пульсі подій та постійно перебуває на зворотному зв’язку з платниками. Спілкуйтеся з податковою службою, до Ваших послуг – гарячі лінії та комунікаційна податкова платформа https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial, https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603531.html,  субсайт Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/.  Підписуйтесь на офіційну сторінку у соціальній мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/tax.poltava , а також на You Tube канал Головного управління ДПС у Полтавській області  https://www.youtube.com/channel/UCJ-aNYbzifm8Ib0fnBx8xAA

 

Головне управління ДПС у Полтавській області