Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 31 млрд. грн. платежів перерахували полтавські платники до державного бюджету за вісім місяців

опубліковано 06 вересня 2022 о 08:30

Впродовж січня-серпня 2022 року платники податків Полтавщини забезпечили надходження до державного бюджету в сумі 31 млрд. 657,5 млн. гривень. В тому числі до загального фонду державного бюджету надійшло 31 млрд. 347,8 млн. грн., до спеціального фонду державного бюджету – 9,6 млн. гривень.

Дякуємо всім полтавцям за співпрацю, сумлінну сплату податків та підтримку економічної стабільності нашої країни у цей важкий період.

Головне управління ДПС у Полтавській області завжи тримає руку на пульсі подій та постійно перебуває на зворотному зв’язку з платниками. А саме, до послуг полтавців – гарячі лінії та комунікаційна податкова платформа https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial, https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603531.html,  субсайт Головного управліня ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/ , офіційна сторінка у соціальній мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/tax.poltava , а також You Tube канал Головного управління ДПС у Полтавській області  https://www.youtube.com/channel/UCJ-aNYbzifm8Ib0fnBx8xAA.  

 

Головне управління ДПС у Полтавській області