Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини продовжують проводити зустрічі з платниками на їх робочих місцях.

опубліковано 16 березня 2021 о 08:52

Сьогодні фахівці ГУ ДПС у Полтавській області провели зустріч з підприємцями, які здійснюють торгівельну діяльність, у приміщенні ТРЦ «Сіті Молл» міста Кременчука.

Під час зустрічі представники Головного управління ДПС у Полтавській області розповіли про особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку протягом 2021 року та з 1 січня 2022 року.

У центрі уваги проведення чергової зустрічі податківців з платниками податків були й інші питання реалізації державної політики у сфері оподаткування, а також роз’яснення окремих положень податкового законодавства.

Так, учасники зустрічі мали можливість отримати відповіді на актуальні питання, що стосуються проведення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році.

Крім того, всі присутні отримали корисну друковану продукцію з питань оподаткування, мали змогу проконсультуватися із фахівцями, ознайомитися з корисними Інтернет ресурсами, додатками, месенджерами Державної податкової служби й Головного управління ДПС у Полтавській області для платників податків, а також мали нагоду висловити власні пропозиції щодо вдосконалення подібної співпраці у подальшому.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області