Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Подання декларації про майновий і доходи

опубліковано 27 червня 2024 о 13:21

Великобагачанська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що в сучасних реаліях електронні сервіси ДПС України забезпечують можливість дистанційно спілкуватися з податковою службою. Через приватну частину Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) можна направляти та отримувати листи в електронному вигляді.

Доступ до приватної частини Електронного кабінету надається після проходження користувачем електронної ідентифікації он-лайн з використанням кваліфікованого електронного  підпису будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг (КНЕДП ДПС, КНЕДП АТ КБ Приватбанк, Дія.підпис, Хмарні КЕП тощо).

Надіслати лист можна у розділі «Листування з ДПС», обравши регіон, район місця реєстрації, тип та тематику листа, прикріпити сканований документ і підписати його кваліфікованим електронним підписом.

Інформацію про отримання та реєстрацію листа, а також отримані листи від ДПС можна переглянути в розділі «Вхідні/вихідні документи» - «Вхідні».

Для того, щоб здійснювати листування з органами ДПС через Електронний кабінет, необхідно надіслати Заяву про бажання отримувати документи через Електронний кабінет за формою: J1391602 – для юридичних осіб, F1391602 – для фізичних осіб.

Листування контролюючих органів з платниками податків, які подали Заяву про бажання отримувати документи через Електронний кабінет, здійснюється засобами електронного зв’язку в електронній формі шляхом надіслання документа в Електронний кабінет з одночасним надісланням платнику податків на його електронну адресу інформації про вид документа, дату та час його надіслання в Електронний кабінет.

Отримати консультацію з питань щодо надання адміністративних послуг, можна у Великобагачанській ДПІ за постійно діючим номером «гарячої лінії» (05345)91546, або відвідавши особисто Центр обслуговування платників Великобагачанської ДПІ за адресою: селище Велика Багачка, вул.Каштанова, 3.

Також повідомляємо, що платники податків можуть спланувати свій візит до податкової, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0800501007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів  за тарифами операторів мобільного зв’язку), обрати необхідну адміністративну послугу та,  не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі, визначити зручні дату і час візиту.

 

Великобагачанська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області