Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Переваги та можливості Електронного кабінету

опубліковано 11 червня 2024 о 14:29

У Гребінківській ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області нещодавно відбулась робоча зустріч з відвідувачами Центру обслуговування платників, під час якої головний державний інспектор Сергій Овчаренко розповів про функції та використання Електронного кабінету, як одного із найбільш зручних та популярних електронних сервісів ДПС.

Під час заходу податківець проінформував щодо переваг та можливостей, які надає даний сервіс, а саме: подача звітності в електронному вигляді, листування з ДПС, проведення звірки розрахунків з державним та місцевим бюджетами, запити на отримання інформації, заяви тощо. Наголосив, що в приватній частині Електронного кабінету платник може отримати доступ до особистої інформації, своїх облікових даних.

У ході проведення практичної частини заходу бажаючі учасники отримали практичну допомогу та вдосконалили свої навички з питань використання електронного кабінету ДПС. Також увага учасників була акцентована на перевагах використання електронних сервісів від ДПС та надана інформація про можливості  сучасного мобільного застосунку «Моя податкова».


Гребінківська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області