Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практична допомога платникам щодо використання електронних сервісів у Кременчуцькій ДПІ

опубліковано 11 червня 2024 о 14:23

У Центрі обслуговування платників Кременчуцької ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області відбувся черговий тренінг-навчання щодо переваг використання електронних сервісів ДПС. 

Під час заходу фахівці Кременчуцької ДПІ роз’яснили учасникам порядок подання податкової та фінансової звітності в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету та  покроково на конкретному прикладі показали, як заповнити та подати податкову декларацію про майновий стан і доходи для реалізації права на податкову знижку.   

Учасникам тренінгу нагадали, що за допомогою Електронного кабінету можна звірити стан розрахунків з бюджетом, звірити реквізити рахунків, на які необхідно сплатити податкові зобов'язання та здійснити оплату, погасити податковий борг та інше. 

Крім того, податківці порекомендували платникам використовувати новий мобільний застосунок «Моя податкова», за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання. Застосунок можна завантажити на смартфон як на платформі Android, так і IOS. 

 

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області