Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кременчуцькі платники податків майже 100-відсотково перейшли на електронний формат подання звітності

опубліковано 06 червня 2024 о 14:23

Кременчуцька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що в Центрі обслуговування платників податківці зосередили свої зусилля на роботі з платниками податків щодо використання ними зручного електронного звітування.

Податківці роз’яснюють переваги використання електронних сервісів ДПС України та надають практичну допомогу щодо подання платниками податків звітності в електронній формі, заповнення декларації за допомогою Електронного кабінету платника (http://cabinet.tax.gov.ua).

Проведення подібних зустрічей у вигляді практичного тренінгу допомагає платникам податків максимально ефективно використовувати можливості Електронного кабінету та сервісів ДПС.

 Як наслідок, за січень-квітень 2024 року платниками податків подано 54474 податкових декларації (розрахунків), з них 53983 (99,1%) - в електронному вигляді, серед них 25146 (99,16%) – юридичними особами та 28837 (99,04%) – фізичними особами.

Податківці підкреслюють, що нададуть практичну допомогу кожному, хто бажає освоїти навички роботи в Електронному кабінеті.

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області