Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків! Державною податковою службою запроваджено дистанційний запис для отримання послуг в Центрах обслуговування платників

опубліковано 18 квітня 2024 о 14:37

Семенівська  ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області інформує про новий сервіс від ДПС України – дистанційний запис для отримання послуг в Центрах обслуговування платників  - електронну чергу.

Платники податків мають можливість звернутись до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0-800-501-007, вибрати напрямок натиснувши кнопку «6» (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів – за  тарифами операторів мобільного зв’язку, щоденно з 8:00 до 19:00, у п’ятницю з 8:00 до 18:00 (крім суботи та неділі). Для попереднього запису необхідно зазначити ЦОП, до якого бажаєте здійснити візит, обрати необхідну адміністративну послугу та визначити зручні дату і час візиту, не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі також вказати свою електронну адресу.

Запрошуємо платників податків скористатися даним сервісом, адже це полегшить процес отримання потрібної послуги без тривалого очікування.

ДПС запроваджено заходи для зворотного зв’язку з платниками після відвідування ними ЦОП (у тому числі, тих, які скористались інтерактивною чергою ДПС), зокрема, проводиться опитування клієнтів щодо якості наданої послуги електронної черги для подальшого врахування в роботі та покращення рівня обслуговування. 

Семенівська ДПІ  ГУ ДПС у Полтавській області