Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів - конституційний обов'язок кожного громадянина!

опубліковано 18 квітня 2024 о 14:32

В Україні завершується кампанія декларування доходів, отриманих громадянами протягом 2023 року.

У рамках проведення цьогорічної кампанії декларування в Центрі обслуговування платників Кременчуцької ДПІ створені сприятливі умови для подання громадянами податкових декларацій про майновий стан і доходи. В Центрі обслуговування платників можна отримати всю необхідну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації.

Фахівці Кременчуцької ДПІ надають кваліфіковану консультацію та допоможуть громадянам правильно заповнити декларацію.

Щороку в рамках кампанії декларування доходів відомі люди декларують свої доходи, подаючи приклад іншим: діячі культури та мистецтва, науковці, спортсмени, громадські діячі.

У Кременчуцькій ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області вже стало приємною традицією в період кампанії декларування зустрічатися з відомими спортсменами.

Цьогоріч, начальниця Кременчуцького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Полтавській області Ірина Галета зустрілася з Владиславом Гелою - чемпіоном України та WBC Ukraine з боксу (Владислав Гела, начальник караулу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Кременчука, у вільний від роботи час займається боксом).

Владислав Гела подав податкову декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік та закликав громадян виконати свій конституційний обов’язок та завітати до Кременчуцької ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області для подачі декларацій. На його думку, в кампанії декларування доходів немає нічого нового, адже у всьому світі люди сплачують податки не тільки із заробітної плати, але й з інших доходів, які вони отримують протягом року. Це - законний обов'язок кожного громадянина.

Нагадаємо, що кампанія декларування доходів громадян триватиме до 1 травня 2024 року (останній день подання декларації - 30 квітня 2024 року).

Шановні громадяни! Завчасно декларуйте свої доходи, не відкладайте заповнення декларації на останній день!

 Головне управління ДПС у Полтавській області