Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Подання заяви про включення до Реєстру волонтерів в електронній формі через Електронний кабінет

опубліковано 18 квітня 2024 о 14:19

Кобеляцька ДПІ Головного управління ДПС у Подлтавській області нагадує, що подання заяви про включення до Реєстру волонтерів в електронній формі через Електронний кабінет (http://cabinet.tax.gov.ua) можливо в режимі «Заява до Реєстру волонтерів» у ЕК «Для громадян» або у «Введення звітності» режиму «Додатково».

Для подання заяви потрібно: - пройти ідентифікацію,  увійти до особистого кабінету, обрати режим «Заява до Реєстру волонтерів» у ЕК «Для громадян», або  заповнити форму  заяви F1308302 у  режимі «Введення звітності» сервісу  «Додатково». Зауважуємо, що при заповнення реквізитів банку необхідно зазначати МФО банку.

Після завершення введення  підписати та надіслати заяву до контролюючого органу. Дочекатися квитанції 2, та впевнитися, що пакет прийнято.

Згідно з п. 2.4 розд. ІІ Порядку № 1089 у разі відсутності підстав для повернення документів на доопрацювання орган ДПС зобов’язаний протягом одного робочого дня з дня отримання заяви включити таку фізичну особу – благодійника до Реєстру волонтерів.

Датою включення фізичної особи – благодійника до Реєстру волонтерів є дата внесення відповідного запису до Реєстру волонтерів.

Протягом одного робочого дня, що настає за днем отримання Заяви за ф. № 1-РВ, орган ДПС повідомляє фізичну особу – благодійника про результати розгляду заяви у порядку, визначеному ст. 42 глави 1 розд. II Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року  № 2755-VI із змінами та доповненнями. (п. 2.5. розд. ІІ Порядку № 1089).

Кобеляцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області