Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Переваги електронних сервісів від ДПС

опубліковано 28 березня 2024 о 15:59

З метою популяризації серед платників спілкування платників податків з органами ДПС в режимі онлайн працівники Глобинської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області на постійній основі  обговорюють переваги використання електронних сервісів з відвідувачами Центру обслуговування платників. 

Завдяки роботі електронних сервісів ДПС платники податків мають можливість безкоштовно підготувати і подати в режимі реального часу електронну звітність, отримати необхідну послугу, довідку чи інформацію, не виходячи з офісу чи дому. Податківці активно працюють для максимального залучення користувачів до подачі податкової звітності засобами телекомунікаційного зв’язку, адже це зручно, швидко та значно економить час. 

Щодо практичної допомоги, то працівники Глобинської ДПІ  в доступній формі демонструють зручність та простоту роботи з електронними сервісами ДПС та надають платникам податків практичну допомогу при поданні звітності через Електронний кабінет.  

Зокрема, платник податків стає користувачем електронного кабінету (http://cabinet.tax.gov.ua)  та набуває право подавати звітність в електронній формі і вести листування засобами електронного зв'язку в електронній формі після проходження в електронному кабінеті електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису. Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал Державної податкової служби України https://tax.gov.ua. Щоб ним скористатися, немає потреби встановлювати додаткове програмне забезпечення, для цього достатньо лише скористатися електронним підписом, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.  

 

   Глобинська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області