Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Козельщинська ДПІ рекомендує громадянам звітуватися про доходи дистанційно

опубліковано 08 березня 2024 о 14:04

Декларанти - мешканці Козельщинської та Новогалещинської територіальних громад мають можливість отримати консультаційну допомогу у Центрі обслуговування платників Козельщинської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області. Такі індивідуальні тематичні зустрічі у період деклараційної кампанії сприяють обізнаності громадян про обов’язкові випадки подання Річної податкової декларації. 

Під час  особистого спілкування фахівці Козельщинської ДПІ акцентують увагу відвідувачів Центру обслуговування платників на функціональних перевагах електронного кабінету та можливостях інших електронних сервісів для формування та подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи.

Дистанційне спілкування з податковою службою – сучасне та зручне, не потребує додаткових витрат. Кожен може подати податкову декларацію  про майновий стан та доходи у режимі онлайн і таким чином зробити свій особистий внесок у фінансову безпеку держави. 

Від відповідального ставлення громадян до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку залежить фінансова стабільність нашої держави, соціальний захист громадян. 

Щодо практичної допомоги, то місцеві платники мають нагоду отримати повну інформацію щодо реєстрації користувачем електронних сервісів ДПС від фахівців податкової інспекції.  

Нагадуємо, що 1 січня 2024 року в Україні стартувала кампанія декларування доходів громадянами за 2023 рік. 

Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Із огляду на доступність ІТ-сервісів,  потенційним декларантам пропонується подати декларацію через електронний кабінет.  

 Відповіді на актуальні питання громадяни-декларанти мають можливість отримати за номером телефону  (05342) 3-15-61, або безпосередньо у Центрі обслуговування платників Козельщинської ДПІ за адресою: смт. Козельщина, вул. Монастирська,11а, понеділок - четвер з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.; п'ятниця з 08 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.; обідня перерва з 12.00 до 12.45, вихідні дні - субота та неділя.

Козельщинська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області