Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кременчуцька ДПІ інформує про надані адміністративні послуги протягом січня 2024 року

опубліковано 13 лютого 2024 о 15:25

За січень 2024 року фахівцями Кременчуцької ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області опрацьовано 2037 звернень щодо надання адміністративних послуг.

Найбільш запитуваними в січні були  послуги з видачі картки платника податків  та послуга з надання витягів з реєстру платників єдиного податку. Так,  за січень 2024 року видано 688 карток платників податків та надано 449 витягів з реєстру платників єдиного податку.

 За січень фахівці ДПІ надали 192 послуги з реєстрації платників єдиного податку; 198 послуг з внесення змін до відомостей, що містяться в реєстрі платників єдиного податку; видано 128 відомостей з ДРФО та 17 довідок про доходи фізичних осіб – підприємців; видано 21 витяг з реєстру платників податку на додану вартість, видано 9 довідок про доходи, опрацьовано 29 звернень від фізичних осіб щодо підтвердження статусу податкового резидента України.

За перший місяць року зареєстровано 145 книг обліку розрахункових операцій,  1 розрахункову книгу та 37 реєстраторів розрахункових операцій.

Крім адміністративних послуг в Центрі обслуговування платників податківці надають сервісні послуги. Найбільш запитуваними є послуги з надання допомоги платникам податків щодо роботи з електронними сервісами ДПС та подання звітності.

У Центрі обслуговування платників до послуг платників працюють 5 комп’ютерів  із доступом до мережі Інтернет. Платники, які отримали електронний цифровий підпис, мають змогу формувати та передавати звітність в електронному вигляді.

Щоденно фахівці Кременчуцької ДПІ надають консультації та практичну допомогу з питань формування звітності та роботи сервісу «Електронний кабінет платника https://cabinet.tax.gov.ua » та інших сервісів.

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області