Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Альтернатива касовому апарату – безоплатний програмний застосунок ПРРО від ДПС

опубліковано 27 вересня 2023 о 09:40

Кременчуцька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області нагадує, що ДПС України запропоновано бізнесу безоплатне програмне рішення (ПРРО), що призначене для реєстрації розрахункових операцій та пристосоване для операційних систем Android, iOS, Windows, Web. 

Це програмне рішення розміщено у відкритому доступі на відповідних цифрових платформах. Завантажити його можна за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/

Версії програмного забезпечення ПРРО від ДПС оновлюються. Про це та інші питання, пов’язані з реєстрацією та функціонуванням ПРРО від ДПС, роботою АРІ фіскального сервера ДПС, можна дізнатись за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/

При цьому, законодавством не обмежується вибір суб’єкта господарювання щодо застосування ним у своїй господарській діяльності безоплатного, комерційного чи власного ПРРО, або РРО. 

Перехід від застосування РРО до застосування ПРРО або навпаки здійснюється через процедуру скасування реєстрації та реєстрацію відповідного РРО чи ПРРО. 

Форми для реєстрації ПРРО та інструкції щодо їх заповнення можна переглянути за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/formi-prro.  

Нагадуємо, що платники податків м. Кременчука, які бажають встановити безкоштовне ПРРО від ДПС, можуть звертатися за номером телефону «гарячої лінії» (068)350-94-59. Отримати консультацію та практичну допомогу також можливо безпосередньо в Центрі обслуговування платників Кременчуцької ДПІ за адресою: м. Кременчук, вул. Троїцька, 76, секція 6. 

 

Кременчуцька ДПІ ГУ  ДПС  у Полтавській області