Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронне звітування – це зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами

опубліковано 25 травня 2023 о 13:05

У Гадяцькій  ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області практикують проведення регулярних тренінгів. Заступник начальника Гадяцької ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області Наталія Шевченко під час тренінгів розповідає платникам податків про переваги електронних сервісів ДПС та подання звітності онлайн. 

За допомогою сервісу «Електронний кабінет платника» є можливість дистанційної роботи  в режимі онлайн, зокрема, подання та перегляду поданої звітності, перевірки стану розрахунків з бюджетом, реєстрації  програмного РРО. 

Наталія Шевченко  надає практичні рекомендації щодо подання платниками податків звітності в електронній формі, заповнення декларації про майновий стан та доходи за минулий рік та подання повідомлення про об’єкти оподаткування за допомогою Електронного кабінету платника. Податківець нагадує присутнім, що платники податків зобов’язані повідомити податкову службу за основним місцем обліку про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, за формою 20-ОПП протягом 10 робочих днів після їх реєстрації та відкриття. 

Гадяцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області, тел.2-28-77