Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці провели «круглий стіл» з представниками Горішньоплавнівської міської територіальної громади

опубліковано 30 березня 2023 о 13:09

Горішньоплавнівська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області розширює можливості  спілкування з громадськістю. В рамках взаємодії податківців з представниками територіальної громади, начальник ДПІ  Юлія Фесенко спільно з ГДІ Яною Кононеко провела «круглий стіл» з представниками Горішньоплавнівської міської територіальної громади.

Під час зустрічі піднімалися важливі для всіх в умовах сьогодення питання, зокрема Юлія Фесенко наголосила на необхідності широкої популяризації щорічної кампанії декларування доходів громадян, яка стартувала з 1 січня цього року, детально зупинилась на видах доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню, розглядались питання щодо форми декларації про майновий стан та доходи, граничні строки подання декларації, граничні строки сплати податкового зобов’язання. 

Принагідно, начальник ДПІ нагадала про необхідність реєстрації РРО та переваги використання програмних РРО.

Окремо було наголошено на можливостях електронних сервісів ДПС, як альтернативи ЦОП. Онлайн спілкування з податковою службою, зазначила Юлія Фесенко, дозволяє платнику швидко та ефективно вирішити питання, та є особливо актуальним на час воєнного стану в країні, коли багато громадян не мають змоги особисто прийти до податкової служби.

Горішньоплавнівська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області