Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПІ у м. Полтаві триває інформаційно-роз’яснювальна робота щодо подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді

опубліковано 27 серпня 2024 о 14:10

ДПІ у м. Полтаві  Головного управління ДПС у Полтавській області нагадує, що з початку 2024 року фізичні особи мають можливість отримати податкову знижку за витратами, здійсненими у 2023 році. Для цього до 31 грудня 2024 року включно необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи. Право на отримання податкової знижки не переноситься на наступний рік. Тобто, засвідчити свої витрати, аби повернути частину коштів за 2023 рік можна лише до кінця 2024 року.

Для зручності громадян функціонують електронні сервіси ДПС, які надають можливість реалізувати право на отримання податкової знижки віддалено без звернення в Центри обслуговування платників. Рекомендуємо заповнювати та надсилати декларацію про майновий стан і доходи з копіями підтверджуючих документів не лише через «Електронний кабінет платника» (https://cabinet.tax.gov.ua), але й через мобільний застосунок «Моя податкова».

Додатково нагадуємо, що у разі виникнення труднощів під час самостійної роботи з електронними сервісами ДПС суб’єкти господарювання можуть звернутися до фахівців, які щоденно консультують з питань подання звітності в електронному вигляді у приміщенні Центру обслуговування платників ДПІ у м. Полтаві, а також за номером телефону (0532) 59-44-17.

 

 

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. (0532) 59-30-30, (0532) 59-45-05