Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Диканської ДПІ надають практичну допомогу платникам щодо використання електронних сервісів

опубліковано 26 лютого 2024 о 15:03

Нещодавно працівниками ЦОП Диканської ДПІ було проведено робочу зустріч з представниками ГО «Диканщина» з надання практичних рекомендацій щодо користування електронними сервісами ДПС, зокрема, продовження електронного цифрового підпису.

Також було надано роз’яснення щодо переваг подання звітності в електронному вигляді, за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", завдяки якому скорочується час на оформлення та подання звітності до контролюючого органу.

Фахівці ДПІ покроково, на конкретному прикладі, показали як зробити ту чи іншу дію в Електронному кабінеті платника (https://cabinet.tax.gov.ua). Нагадали, що за допомогою цього сервісу можна перевірити стан розрахунків з бюджетом, звірити реквізити рахунків, за якими необхідно сплатити податкові зобов'язання, здійснити оплату, погасити податковий борг та інше.

Платникам рекомендували використовувати мобільний застосунок «Моя податкова», за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання. Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і IOS.

Диканська ДПІ  Головного управління ДПС у Полтавській області