Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо застосування класичних та програмних РРО

опубліковано 28 листопада 2023 о 13:58

Фахівцями Чутівської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Порядок реєстрації РРО та/або ПРРО, поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями. На запитання платників податків відповідала начальниця Чутівської ДПІ Ірина Пирлик.

Платники під час телефонного спілкування дізналися про особливості реєстрації ПРРО. Податківці наголосили, що для реєстрації ПРРО формується заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-ПРРО в електронній формі, яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків, до фіскального сервера засобами Електронного кабінету (портального рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (API.

Фахівцям ДПІ на постійній основі проводиться робота з платниками щодо роз’яснення податкового законодавства та надання практичної допомоги щодо його застосування. Відповіді на запитання,  роз’яснення та практичну допомогу при реєстрації РРО/ПРРО можливо отримати, звернувшись до Центру обслуговування платників Чутіівської ДПІ за адресою:  смт. Чутове, вул. Полтавський Шлях, б.135/1 з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, в п’ятницю до 15.45, обідня перерва з 12.00 до 12.45, або за телефоном (05347) 9-12-44.

Чутвська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області