Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінги для громадян у Козельщинській ДПІ

опубліковано 03 серпня 2023 о 15:23

У центрі обслуговування платників фахівцями Козельщинської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області було проведено ряд тренінгів щодо користування Електронним кабінетом для подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік з метою отримання податкової знижки.

Фахівці Козельщинської ДПІ ознайомили громадян із порядком подання податкової звітності засобами Е-кабінету з використанням кваліфікованого електронного підпису (https://cabinet.tax.gov.ua), а саме розділом «ЕК для громадян»/ «Податкова декларація про майновий стан і доходи»

У даному розділі є можливість створити, заповнити, перевірити та подати декларацію до контролюючого органу, разом із копіями первинних документів, у тому числі для використання права на податкову знижку.

Індивідуальні заняття для платників податків проводяться на постійній основі. Метою подібних заходів є отримання практичної допомоги від податківців при поданні звітності, заяв та інших документів через електронні сервіси від ДПС. Платникам детально та покроково надаються роз’яснення, як скористатися податковими електронними сервісами, швидко та зручно подати звітність, переглянути нарахування та сплату та інше.

Сервіс знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, задавши запит «Електронний кабінет ДПС», або перейшовши за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/.

Козельщинська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області