Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжується серія освітніх семінарів для молодого покоління

опубліковано 28 квітня 2023 о 13:50

Підвищення рівня обізнаності та податкової культури молодого покоління –  важливий сектор роботи податкової служби Полтавщини. Головне управління ДПС   у Полтавській області організовує навчальні тренінги для молоді Полтавщини в межах співпраці та взаємодії із низкою закладів вищої освіти. На днях була проведена зустріч зі студентами та науково – педагогічними працівниками Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на тему: «Декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році. Право на податкову знижку». 

Для здобувачів вищої освіти інформативний семінар провела спеціаліст  відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Полтавській області. Під час зустрічі поспілкувалися про актуальні питання декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році, наголосивши на важливості декларуванні доходів та сплаті податків, адже під час дії воєнного стану важливо мати активну позицію та підтримувати державу на економічному фронті. Студентам було роз'яснено особливості реалізації механізму отримання податкової знижки. Обговорили порядок подання податкової декларації про майновий стан і доходи, перелік доходів, що підлягають обов’язковому декларуванню, граничних строків її подання, які були презентовані у вигляді практичного заняття. 

Наприкінці заходу майбутні фахівці отримали відповіді на свої запитання та подякували податківцям за отриману інформацію і корисні знання. 

Головне управління ДПС у Полтавській області