Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Семенівській ДПІ проведено сеанс телефонного зв’язку

опубліковано 01 травня 2023 о 13:23

З метою роз’яснення окремих положень податкового законодавства щодо особливостей декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року, головним державним інспектором Семенівської ДПІ Сергієм Ігнатенком 19.04.2023 проведено сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія».

Платників податків цікавили наступні питання:

Хто зобов’язаний подати податкову Декларацію про майновий стан і доходи, в яких випадках платник податку звільнений від подання податкової декларації при отриманні доходів,  чи можна подати Декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді через Електронний кабінет, який  строк подання податкової декларації.

Платникам наголошено, що Декларація за 2022 рік подається до 01 травня 2023 року в  один із способів:

особисто платником або уповноваженою на це особою;
поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення;
засобами електронного зв’язку в електронній формі.
Також платники податків можуть подати декларацію про майновий стан і доходи он-лайн, скориставшись сервісом «Електронний кабінет».

Всі платники податків отримали вичерпні відповіді на свої запитання та  проінформовані про можливість дізнатися більше про річне декларування, ознайомившись з матеріалами на офіційному сайті ДПС України.

Додатково повідомляємо, що Семенівська ДПІ щосереди з 14:00 до 16:00 проводить сеанси телефонного зв’язку «Гаряча лінія» з питань щорічного декларування доходів громадян за телефоном  05341-91478.

Семенівська ДПІ  ГУ ДПС у Полтавській області