Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ДПІ у м. Полтаві провели робочу зустріч з представниками Полтавської міської ради

опубліковано 17 квітня 2023 о 15:03

На платформі ДПІ у м. Полтаві відбулася робоча зустріч податківців з представниками Полтавської міської ради з метою забезпечення якісного та всебічного інформування громадян щодо кампанії декларування доходів, отриманих у 2022 році. 

У робочій зустрічі взяли участь фахівці ДПІ у м. Полтаві, відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок у м. Полтаві управління оподаткування фізичних осіб та представники управління з питань організаційного забезпечення та матеріально-технічного обслуговування територій Полтавської міської ради.

Під час зустрічі розглядалися питання щодо переваг використання електронних сервісів ДПС для подання звітності в електронному вигляді; триваючої кампанії декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року; права на податкову знижку; взаємодії податкових органів з територіальними громадами в умовах воєнного стану.

Листівки стосовно декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року, розміщено в 10 старостинських округах та в приміщенні Полтавської міської ради. 

 

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 594505, 593030