Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія 2023 року триває

опубліковано 14 квітня 2023 о 12:09

Кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році триває.

З метою залучення громадян до кампанії декларування доходів, отриманих у 2022 році, та розміщення інформаційних матеріалів з даного питання працівники ДПІ у м. Полтаві відвідали один із великих торгівельних центрів міста Полтави ТРЦ “Київ” та Адвокатське об’єднання “Правовий компроміс”.

Від відповідального ставлення громадян до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку залежить фінансова стабільність нашої держави, соціальний захист громадян.

Декларацію за новою формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 17.05.2022 № 143 “Про внесення змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи”, можна подати скориставшись безкоштовним та зручним сервісом ДПС “Електронним кабінетом” (https://cabinet.tax.gov.ua). Доступ до приватної частини “Електронного кабінету” здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису, який можна отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу. 

Учасникам зустрічі було вручено роз’яснювальні листівки та запропоновано ознайомитися з матеріалами щодо кампанії декларування, які розміщені на офіційному сайті ДПС України за посиланням: https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/. Також матеріали з даного питання надано для розміщення на інформаційних стендах. 

Сплачені податки з отриманих доходів – можливість своєчасного фінансування державних програм соціального спрямування. 

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 594505, 593030