Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Козельщині платники податків зустрілися з податківцями.

опубліковано 23 лютого 2022 о 15:08

Це вже не перший спільний семінар працівників Головного управління ДПС у Полтавській області та платників податків. Подібні зустрічі вже відбулися в інших територіальних громадах і мають на меті інформування платників податків щодо актуальних питань податкового законодавства та внесених до нього змін, зміцнення співпраці та налагодження конструктивного діалогу між владою та громадськістю.

У ході зустрічі, в якій взяли участь представники органів місцевої влади, податкової служби, представники бізнесу Козельщини, громадськість було розглянуто питання, серед яких: одноразове (спеціальне) добровільне декларування та декларування доходів громадян за 2021 рік; порядок застосування РРО та ПРРО з 1 січня 2022 року, а також відповідальність за незастосування РРО/ПРОО; питання реєстрації та призупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, порядок заповнення таблиці платника податків; зміни до Податкового кодексу України в частині визначення мінімального податкового зобов’язання фізичними особами, власниками земельних часток (паїв), котрі обробляють самостійно,утримання та перерахування ПДФО податковими агентами з орендної плати за земельні ділянки,  тощо.

Діалог з фахівцями Головного управління ДПС у Полтавській області продовжився і після семінару. Податківці надали відповіді на всі питання платників податків.

Також в ході зустрічі всі бажаючи мали змогу отримати тематичну друковану продукцію від податкової для подальшого користування.

 

Головне управління ДПС у Полтавській  області