Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини завітали на «День партнерства» до Полтавського університету економіки і торгівлі

опубліковано 29 травня 2024 о 08:40

Нещодавно представники Головного управління ДПС у Полтавській області взяли участь у «Дні партнерства» Полтавського університету економіки і торгівлі.

Під час зустрічі керівник служби управління персоналом обласного податкового органу Володимир Литвиненко презентував студентам і викладачам університету інформацію щодо історії, традицій, цілей, завдань, місії і цінностей податкової служби, надав вичерпну інформацію випускникам щодо кваліфікаційних вимог і умов роботи в податковій службі та запросив молодь долучитися до лав податківців.

Співпраця між Головним управлінням та університетом у рамках укладеного Меморандуму  в питаннях освітньої та навчально-просвітницької діяльності, інформаційно-роз’яснювальної та профорієнтаційної роботи серед молоді, підготовки фахівців з вищою освітою для подальшої роботи в органах ДПС, проходження студентами виробничої та переддипломної практик на базі податкових органів, є системною та взаємовигідною.

Тож запрошуємо на роботу до податкової служби! Очікуємо резюме на електронну адресу: poltava.study@tax.gov.ua, або за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 4, тел.: 0532 - 503545, 0532 – 503546.

 Головне управління ДПС у Полтавській області