Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини взяли участь у зустрічі з нетворкінгом для бізнесу

опубліковано 23 травня 2024 о 11:32

 Відкритий діалог і живе спілкування із бізнес-спільнотою завжди  у фокусі уваги податківців області.

Так, нещодавно за запрошенням Полтавської торгово-промислової палати, очільниця Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова долучилася в якості спікера до практикуму «Експорт – Імпорт 2024: контракти, митниця, судова практика, валютний контроль, логістика. Практичні поради для бізнесу».

Також у заході з нетворкінгом для бізнесу взяли участь представники Полтавської митниці, керівники підприємств, бухгалтери, логісти, експерти компаній, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю, митні брокери та юристи, що працюють у сфері міжнародної торгівлі.

Обговорили такі актуальні на часі питання щодо сплати та адміністрування податків при здійсненні експортно-митних операцій, валютного контролю, митного оформлення товарів, логістики, укладання та виконання зовнішньоекономічних контрактів в умовах дії воєнного стану українськими експортерами й імпортерами.

Під час зустрічі виступила начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області Ірина Година, яка розповіла про зміни внесені до валютного законодавства у період воєнного стану: зміни  в термінах надходження валютної виручки для окремих категорій товарів, можливість продовження термінів розрахунків у встановлених законом випадках та про порушення валютного законодавства, які зустрічаються найчастіше.

Алла Рябкова під час виступу наголосила присутнім і представникам медіа, що не дивлячись на надскладні умови, завдяки згуртованості, стійкості, сумлінній сплаті податків і зборів платниками області, Полтавщина входить до п’ятірки бюджетоформуючих областей України.

 Головне управління ДПС у Полтавській області