Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Зроблено в Україні»: новий формат комунікацій влади та бізнесу

опубліковано 08 березня 2024 о 08:40

Нещодавно Президент України Володимир Зеленський анонсував початок роботи Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», спрямованої на взаємодію державних органів з представниками бізнес-спільноти. Координацію спільних дій  на Полтавщині розпочали з засідання у форматі «круглого столу»  при Полтавській обласній військовій адміністрації. 

До заходу долучилися в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова, заступники начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко та Володимир Когут, директор Полтавського обласного центру занятості Катерина Клавдієва, представники підприємств області та громадських організацій – керівниця ГС «Полтавська асоціація бізнесу» Ірина Бессарабова, керівники ГС «Агрокластер Грант»  Сергій Коваленко, «Полтавського обласного об’єднання фермерів  і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка» Василь Бурлака, «Полтавського обласного об’єднання організацій роботодавців» та «Полтавського регіонального відділення Українського Союзу промисловців і підприємців» Сергій Змієвець.

Обговорили актуальні питання, в яких зацікавлений бізнес: державні та міжнародні грантові програми, адаптація чинних державних програм єВідновлення та єРобота під сучасну економічну політику.

У ході зустрічі проговорили особливості оподаткування грантової допомоги, порядок заповнення податкової декларації та фінансової звітності платників податку на прибуток підприємств та платників єдиного податку третьої і четвертої групи, особливості заповнення додатка МПЗ за 2023 рік платниками єдиного податку четвертої групи.

Підтримуємо та просуваємо українських підприємців і товаровиробників. Спільними зусиллями формуємо економічну стійкість Полтавщини та України!

Головне управління ДПС у Полтавській області