Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини підписали Меморандум про співпрацю із громадською спілкою «Агрокластер Грант»

опубліковано 05 березня 2024 о 17:15

В умовах сьогодення дуже важливим напрямом роботи податківців Полтавщини є відкрита жива комунікація з представниками агропромислового комплексу задля їх інформування та консультування щодо застосування норм податкового законодавства, щоб фермери й надалі виробляли продукцію, збирали врожай, збільшували обсяги збуту – тримали  економічний фронт держави.

Так, днями очільниця Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова та керівник громадської спілки «Агрокластер Грант» Сергій Коваленко підписали Меморандум про співпрацю.

Як зауважив Сергій Коваленко, пріоритетним вектором діяльності громадської спілки є реалізація пілотного проєкту щодо впровадження європейської моделі агрокластеризації в Полтавській області, з подальшим залученням грантових програм  і міжнародних інвесторів, освоєнням нових ринків збуту задля посилення економічного потенціалу України.

«Підписаний документ не буде формальним: фермери мають відчути підтримку та небайдужість. Ми розуміємо, що треба допомагати – роз’яснювати, консультувати, навчати, щоб аграрії спокійно працювали в рамках правового поля. Ми впевнені, лише спільні зусилля, відкритий діалог і взаємодопомога дадуть результат», – відзначила Алла Рябкова.

Активізуємо спільну роботу вже сьогодні – наближаємо Перемогу разом!

Головне управління ДПС у Полтавській області