Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг на тему: “Зміна КВЕД на порталі державних послуг Дія”

опубліковано 24 березня 2023 о 15:38

У зв’язку з численними зверненнями фізичних-осіб підприємців щодо необхідності зміни КВЕД, фахівцями ДПІ у м. Полтаві проведено тренінг на тему: “Зміна КВЕД на порталі державних послуг Дія”.

Для ФОП на порталі Дія безоплатно надаються наступні послуги по внесенню змін до: видів економічної діяльності, громадянства, контактної інформації. 

Для початку роботи необхідно авторизуватися на порталі Дія (https://diia.gov.ua/). Це можна зробити декількома способами, а саме за допомогою: bankID, Дія.Підпису, файлового ключа, апаратного ключа.

Під час заходу за бажанням платників була надана практична допомога у формуванні файлового електронного підпису через сервіс Приват24, який знадобиться і для активної роботи в приватній частині Електронного кабінету платника (https://cabinet.tax.gov.ua).

Змінити КВЕДи можна у розділі Послуги/ Підприємництво/Внесення змін по ФОП/Види економічної діяльності, натиснувши опцію “Редагувати”.

Після заповнення необхідних пунктів платнику надана можливість перевірити створену заяву. Завершальний етап – це підписання заяви за допомогою електронного цифрового підпису.

Слід зазначити, що за допомогою електронних сервісів вирішується все більше проблемних питань як для представників бізнесу, так і для громадян.

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 59-30-30, 59-45-05