Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Круглий стіл за участі податківців Полтавщини: у фокусі уваги підтримка бізнесу в громадах

опубліковано 24 вересня 2024 о 08:18

Нещодавно відбулося засідання в форматі «круглого столу» на тему: «Підтримка бізнесу в громадах: проблематика та практичні кейси», під час якого обговорили найактуальніші питання підтримки локального бізнесу  на рівні держави, зокрема, тенденції розвитку жіночого бізнесу, а також представили до уваги напрацювання спільної дорожньої карти по залученню бізнесу в громадах.

Спікерами під час зустрічі виступили заступниця Міністра економіки України Надія Бігун, очільниця податкової служби Полтавської області Алла Рябкова, депутатка Полтавської обласної ради Юлія Цибульська та Перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко. 

Також до обговорення надважливих питань розвитку бізнесу Полтавщини долучилися представники територіальних громад області, місцевого бізнесу, зокрема, релокованого. Спілкування учасників відбулося в форматі «сесія-відповідь».

Очільниця податкової служби Полтавської області Алла Рябкова під час виступу акцентувала увагу присутніх на ключових аспектах податкового законодавства: практичних кейсах започаткування та ведення бізнесу. Окремо зупинилася на прикладах топів стартапів малого та середнього бізнесу Полтавщини, наголосивши, що податківці завжди відкриті до спілкування, консультацій з проблемних питань і надання практичної допомоги. 

Ми маємо об’єднатися та разом йти до Перемоги! Все буде Україна!

 Головне управління ДПС у Полтавській області