Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представникам ДПС вручили сертифікати «Бухгалтерський облік: від базових концепцій до прикладних рішень»

опубліковано 26 липня 2024 о 15:42

У сучасному світі стрімких змін, у тому числі і законодавства України, професійне зростання та підвищення кваліфікації державних службовців стає не просто бажаним, а й необхідним аспектом розвитку їх професіоналізму.

Навчання та підвищення кваліфікації посадових осіб Державної податкової служби України є однією з важливих запорук ефективної діяльності служби.

Так, працівники Департаменту податкового аудиту ДПС підвищили професійні компетенції за програмою: «Бухгалтерський облік: від базових концепцій до прикладних рішень» на базі Міжнародного центру методології і підвищення кваліфікації бухгалтерів, фінансистів, аудиторів і управлінців за участю провідного методолога міжнародних сертифікацій для бухгалтерів, фінансистів та управлінців Європи та країн Азії, виконавчого директора IAPBE країн Європи та Азії Любові Косовець.

Зазначений курс спрямований на підвищення професійних компетенцій фахівців ДПС, розширення знань у сфері бухгалтерського обліку та удосконалення наявних, практичних навичок, що не лише позитивно впливає на розвиток особистісних компетенцій, але й на формування позитивного іміджу та стійкого розвитку служби.

Використання отриманих знань та навичок на практиці дозволить якісно та професійно виконувати покладені на підрозділи податкового аудиту функціональні обов’язки, а також підвищити рівень якості обслуговування платників, у тому числі у процесі надання послуг, як наслідок формування позитивного ставлення та зміцнення довіри до Державної податкової служби України.