Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

EU4PFM сприяє впровадженню нового ІТ-рішення з обробки великих масивів даних з питань трансфертного ціноутворення для ДПС

опубліковано 26 липня 2024 о 10:23

Проєкт EU4PFM продовжує надавати всебічну підтримку Державній податковій службі України у впровадженні передових ІТ-рішень для обробки великих масивів даних у сфері трансфертного ціноутворення. Одним з таких рішень є автоматизована ІТ-система, спеціально розроблена для аналізу ризиків трансфертного ціноутворення.

За участі керівництва та фахівців Департаменту трансфертного ціноутворення 24 липня 2024 року розробником програмного продукту проведено навчання для територіальних органів ДПС. Під час цього заходу працівники ДПС отримали змогу детально ознайомитися з функціоналом нової системи, алгоритмами її роботи та практичними результатами аналізу ризиків, пов'язаних з великими обсягами даних у трансфертному ціноутворенні.

Сьогодні нове ІТ-рішення знаходиться на фінальній стадії впровадження та невдовзі буде активно використовуватися у роботі Державної податкової служби України. Це впровадження є важливим кроком до підвищення ефективності та прозорості роботи ДПС, а також до зміцнення фінансової системи України.