Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Разом протидіємо ухиленню від сплати податків: результати ефективної співпраці податківців Полтавщини та БЕБ

опубліковано 02 липня 2024 о 11:45

У рамках плідної співпраці та ефективної взаємодії фахівців Головного управління ДПС у Полтавській області та детективів Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області було виявлено низку порушень податкового законодавства комунальним підприємством «Миргородводоканал» Миргородської міської ради.

Нещодавно податківцями області була проведена документальна позапланова виїзна перевірка КП «Миргородводоканал», під час якої встановлено факти порушення податкового законодавства в частині ухилення від сплати податку на доходи фізичних осіб під час виплати заробітної плати у сумі майже 8 млн грн, несвоєчасної сплати податку на доходи фізичних осіб, за що застосовані штрафні санкції на суму понад 6 млн грн, заниження рентної плати за користування надрами в загальній сумі понад 11 млн грн та заниження податкового зобов’язання з ПДВ на понад 646 тис. гривень. 

За результатами контрольно-перевірочних заходів складено акт, який був направлений на досудове розслідування до Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області. В подальшому матеріали розслідування Теруправлінням БЕБ щодо директора  КП «Миргородводоканал» направлені до суду. 

Тільки дієва співпраця та ефективна взаємодія органів державної влади   на всіх рівнях наблизять нас до Перемоги! Працюємо заради майбутнього України! Кожна сплачена гривня до бюджету – допомога Збройним Силам України та запорука Перемоги!

Головне управління ДПС у Полтавській області