Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги від ДПС Полтавщини – це якість та оперативність: опрацьовано більше 70 тисяч звернень

опубліковано 29 травня 2024 о 08:26

Протягом січня – квітня 2024 року до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Полтавській області звернулося 72 418 платників податків із метою отримання адміністративних послуг. Очільниця податкової служби області Алла Рябкова повідомила, що за результатами розгляду таких звернень надано 70 774 адміністративних послуги. 

Найбільшим попитом користується адміністративна послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків  з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Станом на 1 травня  2024 року надано 22 951 таку послугу, що на 2 904  більше, ніж за відповідний період минулого року. Також збільшилась кількість видачі відомостей з ДРФО платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, за чотири місяці поточного року надано 12 144 таких послуги.

З метою цифровізації сервісів ДПС запроваджено дистанційний запис для отримання послуг в Центрах обслуговування платників – електронну чергу.

Головне управління ДПС у Полтавській області