Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 50 мільйонів гривень податкового боргу погасили платники Полтавщини

опубліковано 27 травня 2024 о 08:00

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області інформують. За результатами вжитих заходів із погашення податкової заборгованості, за січень – квітень 2024 року платниками, які перебувають на обліку в податкових органах Полтавщини, сплачено до державного бюджету 52,2 млн гривень.

Надходження від заходів стягнення в рахунок погашення заборгованості з єдиного внеску на загальнобов’язкове державне соціальне страхування за чотири місяці  поточного року становлять 18,1 млн гривень.

До державного бюджету від реалізації безхазяйного майна з початку 2024 року спрямовано 91,1 тис. грн, до місцевого бюджету – 21,2 тис. гривень.

Надходження  від реалізації майна боржників, яке перебуває у податковій заставі, за вказаний період склали 0,1 млн гривень.

Повідомляємо про те, що з 1 травня 2024 року в Електронному кабінеті платника є можливість отримати Витяг щодо стану розрахунків з бюджетом та цільовими фондами за даними органів ДПС. Крім того, дізнатись суму податкового боргу можна в мобільному застосунку «Моя податкова» або в чат-боті «InfoTax».          

Головне управління ДПС у Полтавській області