Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Державного податкового університету завітали до податківців Полтавщини

опубліковано 18 квітня 2024 о 14:52

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області  відбулася зустріч очільниці податкової служби області Алли Рябкової з представниками Державного податкового університету, які завітали до Полтави  із профорієнтаційною метою. 

Протягом поточного тижня викладацький склад факультету фінансів та цифрових технологій університету проводять низку зустрічей із учнями старших класів Полтави та об’єднаних територіальних громад Полтавської області.

 Під час заходів відбуваються цікаві вікторини, розглядаються презентаційні матеріали, щоб майбутні абітурієнти сформували  уявлення про ВНЗ  та перспективи навчання в університеті. Також особливу увагу приділяють Всеукраїнському інтелектуальному конкурсу «Податківець майбутнього», спрямованого на зміну ментальності суспільства, сприяння вихованню податкової культури та формуванню свідомого ставлення до важливості сплати податків і зборів.

Керівниця податкової служби Полтавщини Алла Рябкова під час зустрічі наголосила, що для податкової служби стратегічно важливо виховувати майбутнє покоління податківців, які, перш за все, будуть мати на меті формування доброчесності, нетерпимості до корупції та  налагодження партнерських відносин із бізнесом.  Наголосила, що податківцями області                     на постійній основі проводяться заходи з майбутніми платниками, оскільки молодь є важливою складовою сучасного українського суспільства, носієм інтелектуального потенціалу та соціально-економічного прогресу.

Крім того, учасники зустрічі домовилися про співпрацю в сфері підвищення кваліфікації податківців Полтавщини, адже стратегічні цілі розвитку Державної податкової служби України вимагають від фахівців постійного вдосконалення.

Головне управління ДПС у Полтавській області